Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

PracMate

Sømoseparken 80, 1. 51, 2750 Ballerup

CVR: 40834745

Tlf: 42 49 15 25 

Mail: contact@pracmate.com

Priser og betaling

Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms og er opgivet i danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl. Ved salg af online produkter vil beløbet trækkes samme dag. 

Levering

Ved køb af specialtilpasset onlinemateriale påbegyndes udarbejdelsen efter modtaget betaling, og du kan forvente at modtage materialet inden 14 dage. Der tages forbehold for perioder med travlhed, hvor der kan forekomme længere leveringstider. 

Accept og fortrydelsesret

Når du indsender det givne spørgeskema bekræfter du hermed aftalen. Hvis du er privatkunde giver du ligeledes samtykke til at udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes inden udløb af de 14 dages fortrydelsesret, og at du efter påbegyndelsestidspunktet ikke kan fortryde aftalen, jf. forbrugeraftaleloven.

Ophavsret og rettigheder

PracMate ejer alle rettigheder til materialet. Materialet er til personligt brug og må ikke kopieres, deles, ændres eller videredestribueres uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra PracMate. 

Kunde- og privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med PracMate har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, telefonnummer, emailadresse og ingame navn. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos PracMate og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Som registreret hos PracMate har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til contact@pracmate.com

Klagemuligheder

Har du en klage over en ydelse købt på vores hjemmeside, kan der sendes en klage til:

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Denne findes her: www.ec.europa.eu
Angiver du en klage skal du oplyse vores emailadresse: contact@pracmate.com