FAQ

Generelt

Hvad indeholder en træningsplan?

En træningsplan fra PracMate indeholder hjælp til at tilrettelægge din træning, guide til at sætte mål, træningsøvelser og en oversigt over hvordan vi anbefaler at dit træningsforløb skal udføres. Alle delene af træningsplanen er sammensat præcis til dine udfordringer og mål, så du får den mest effektive træning

Er det et abonnoment?

Nej. Når du betaler for en træningsplan er det din, og du kan bruge den lige så mange gange som du har lyst til. 

Hvor mange træninger indeholder en træningsplan?

Der er intet loft for, hvor mange træninger du kan få ud af din træningsplan. Det afhænger udelukkende af, hvor mange gange du har lyst til at gentage øvelserne. Men husk - øvelse gør mester!

Hvordan ved jeg at jeres trænere er gode?

Vi garanterer at vores trænere har stor erfaring med eSportstræning. Derudover bestræber vi os også på, at alle vores trænere har taget DGI's eSportstræneruddannelse eller noget tilsvarende. I alle tilfælde sørger vi for, at vi kun har de bedste trænere, så vi derfor kan tilbyde dig træningsplaner af høj kvalitet.  

Er jeg garanteret at nå mine mål?

Vi kan desværre ikke garantere at du når dine mål, eller hvornår du når dem. Det afhænger nemlig i høj grad af, hvor meget tid og indsats du selv lægger i din træning. Til gengæld kan vi love, at vi giver dig de bedst mulige forudsætninger for, at det lykkes. 

Hvordan kan i vide, hvilke ting jeg skal træne for at blive bedre?

Når du bestiller en træningsplan hos PracMate udfylder du samtidig et spørgeskema, der fortæller os om dit niveau, mål, styrker og udfordringer. Derudover kigger vi også på tilgængelig data online, og ser eventuelt dine spil igennem. På den måde får vores trænere et bredt fundament at bedømme dine evner på, så vi kan lave træningsplanen særligt til dig. 

Hvorfor skal jeg vælge jer frem for online tutorials?

Der findes massere af guides, videoer og blogindlæg på nettet, som giver dig tips og tricks til dit spil. Dog er dette lavet så det appellerer til flest mulige mennesker, og det er derfor slet ikke garanteret, at det faktisk gør en forskel for din spillestil. Derudover er disse guides ofte tilrettelagt som eksempler, og ikke som reelle træningsøvelser. Hos PracMate har vi kvalificerede eSportstrænere, som sørger for at give dig strukturerede træningsøvelser, der arbejder hen mod at du forbedrer dine svage sider og når dine personlige mål. 

Betaling og levering

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Vi tager imod Visa, Mastercard og Paypal. 

Hvad er leveringstiden?

Vi bestræber os på at have en leveringstid på 1-2 uger. Dog kan der opstå forsinkelser i perioder med travlhed, sygdom og ligende, da alle vores træningsplaner er lavet personligt af vores coaches. 

Hvordan modtager jeg den?

Du modtager dem som en PDF på den emailadresse du oplyste, da du bestilte. Det kan forekomme at vores mails havner i spam, så check lige mappen for en sikkerheds skyld. 

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål?